Sportoktató (testépítés-fitness)

fitnesz sportoktató

Sportoktató (testépítés-fitness): 31 813 01

Engedélyszám: E-001458/2016/A011

A szakképesítéssel legjellemzőbben betölthető munkakörök, foglalkozások.

FEOR száma: 3722

FEOR megnevezése: Sportoktató

A szakképesítéssel betölthető munkakörök:

– Sportoktató (a végzettségben szereplő sportágban)
– Aerobic oktató
– Búvároktató
– Testépítő és fitness oktató
– Golfoktató
– Harcművészet oktató
– Könnyűbúvár oktató
– Úszás oktató
– Vízisíoktató

A szakképesítéssel rendelkező képes:

A sportoktató képzésre jelentkező a választott sportág megjelölésével szerezhet szakmai tudást, melyek a következők: testépítő és fitness, aerobik, úszás. A tanfolyamot teljesítve sportoktatóként, képes lesz megtanítani a sportág legalapvetőbb technikáit, taktikáit és szabályismereteit tanítványai számára, akik ezáltal alkalmassá válnak a sportszerű versenyzésre, sportteljesítményük folyamatos és fokozatos növelésére, az egészséges életmód betartására – ennek részeként a rendszeres testedzés, sportolás – népszerűsítésére.

Oktatói feladatai ellátásaként sport tanfolyamokat szervez és vezet, valamint az adott sportágban részt vesz a versenyek szervezésében és azok lebonyolításában is. A sportoktató olyan képességekkel, készségekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik tudása gyakorlati alkalmazását: a mozgásos cselekvések – a sportági technikák és a képességfejlesztő gyakorlatok – alapszintű bemutatását és oktatását. Munkája alatt mindig betartja a sportágra vonatkozó egészségügyi előírásokat és megfelelő képzettséggel rendelkezik a vészhelyzetek elkerüléséhez, kezeléséhez.

Képzés teljes ára vizsgadíjjal: 220.000 Ft.   Akciós ár: 180.000 Ft

Részletfizetés:

Tanfolyamainkra kedvező részletfizetési lehetőséget kínálunk. A jelentkezésekor minimum 30 000 Ft. fizetendő, ezt követően a képzési díjból fennmaradó összeg havi kamatmentes részletekben fizetendő. Részletfizetési igényét jelezze képzési tanácsadónknak, aki részletes tájékoztatást ad lehetőségeinkről.

Képzésre jelentkezés feltételei:

– 8 osztályos általános iskolai bizonyítvány
– egészségügyi alkalmassági igazolás

OKJ képzés menete:

A szakmai ismeretek magabiztos elsajátítását és az OKJ vizsgára való felkészülést a szakma elismert oktatói biztosítják. A tanfolyam során a képzési modulokból záró vizsgát kell tenni, melynek sikeres teljesítése, feltétele az OKJ vizsgán történő részvételnek. A képzés sikeres elvégzése után államilag elismert szakképesítésről szóló bizonyítványt adunk. A sikeres vizsgát követően idegen nyelvű EUROPASS bizonyítvány is igényelhető.